Eventfilm laten maken - Pasta media video producties

Aftermovie of moodfilm laten maken?

Een aftermovie of moodfilm laten maken van uw evenement is eigenlijk een no-brainer. In de afgelopen jaren heeft Pasta media al vele aftermovies of moodfilms geproduceerd van diverse grote en kleine evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum, personeelsevent of een opening van een nieuwbouw project, wij maken er een vette aftermovie van!

Meerdaags evenement?
Maak een dagelijks event journaal!

Ook creëren wij met enige regelmaat moodfilms of sfeerverslagen van bijvoorbeeld vakbeurzen of toernooien. Naast de registratie van eenmalige events produceert Pasta media ook dagelijkse video verslagen (of journaals) van meerdaagse activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagelijkse video die de highlights van de afgelopen dag weergeeft

In dat geval worden de beelden na afloop van de dag, snel door ons gemonteerd en beschikbaar gemaakt. Die werkwijze maakt een bliksemsnelle communicatie mogelijk. Bijvoorbeeld door het posten van korte social video’s op social media. Of wat te denken van de integratie van video in een dagelijkse nieuwsbrief bestemd voor uw klanten, relaties of bezoekers. Kortom, een video communicatie middel met veel mogelijkheden en kansen!

Bedrijfsfilm laten maken - Pasta media