Apply Veiligheidsdag 2021

Corporate Branding & eventfilm

Opdracht

In 2021 organiseerde de Apply groep haar 10e jubileumeditie van de Veiligheidsdag met als thema ‘Veiligheid, organisatiebreed!’. De Apply Veiligheidsdag is een jaarlijks congres, waarbij de nieuwste ontwikkelingen op veiligheidsgebied aan bod komen en waar sprekers uit verschillende vakgebieden hun licht op het thema laten schijnen.
In de aanloop van het congres produceerden wij in opdracht van Fijnevent een reeks korte en langere video’s, waarin enkele sprekers werden voorgesteld aan het publiek. Naast deze teasers verzorgden wij ook enkele video’s ten behoeve van het congres zoals een kickoff video en bumpers.

Uitvoering

Voor de video’s ontwierpen wij allereerst een herkenbare grafische vormgeving. Hiermee werden de opnames van de sprekers omlijst. Van de gesprekken met de diverse sprekers werden korte en langers versies gemonteerd. De kortere versie werden ingezet op social media en de langere versies op de website van het congres.

Resultaat

De video’s zijn in aanloop naar het congres ingezet op de betreffende kanalen en zorgden zodoende voor een succesvol aantal deelnemers aan het congres.

Meer films van deze case

Sprekerfilms korte en lange versies

Teaser met een knipoog met en door Apply groep medewerkers

Meer weten of kennismaken?

Maak een afspraak en we komen graag bij jou langs!

Pasta media

Let’s connect

© Copyright 2023 Pasta media productions
Loonsedijk 30, 4926RL Lage Zwaluwe
KvK 52701603