SEW Eurodrive

Corporate- en Employer branding & Recruitment

Opdracht

SEW Eurodrive is een wereldspeler op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek. De Nederlandse vestiging in Rotterdam vroeg ons een voorstel te maken voor Corporate- en Employer branding en Recruitment content.

Uitvoering

Uniek in deze onderneming is de aandacht voor de balans tussen werk en privé. Dit feit hebben wij vertaald in een aantal opvallende korte socials. In deze teasers plaatsten wij medewerkers met hun passie en/of hobby letterlijk op de werkvloer. Vervolgens lieten wij medewerkers aan het woord over hun functie binnen SEW Eurodrive in diverse vacature films. Overkoepelend geeft de Employer branding film ‘Werken bij SEW’ een goede algemene indruk over de carrière mogelijkheden binnen SEW Eurodrive.

Resultaat

Doel van de reeks korte, opvallende teasers is de creatie van awareness in social media- en andere advertisement campagnes. De call to action prikkelt een geïnteresseerde kijker vervolgens om meer te weten over dit bedrijf en de vacature- en Employer brandingfilms te bekijken op de website van SEW Eurodrive. De videocontent heeft in de doelgroep een grotere bekendheid gecreëerd en nieuwe sollicitaties opgeleverd.

Meer films van deze case

Korte socials: Boksen & studie Koreaans

Vacature films Project- en Sales Engineer

Vacaturefilm Productie medewerker

Meer weten of kennismaken?

Maak een afspraak en we komen graag bij jou langs!

Pasta media

Let’s connect

© Copyright 2023 Pasta media productions
Loonsedijk 30, 4926RL Lage Zwaluwe
KvK 52701603