Eventfilm laten maken op Landgoed Luchtenburg 2017-08-31T14:59:45+00:00
Loading...

De voordelen

Een eventfilm of aftermovie laten maken

Met een event film vergroot u het bereik van uw boodschap.
Laat bezoekers het evenement herbeleven of geef afwezigen alsnog de kans een indruk te krijgen van het evenement.
Geef een goede indruk van uw organisatie en zet de event film in ter promotie van uw bedrijf of een volgend event.
Creëer extra impact door de event film in te zetten ter afsluiting van uw evenement.

Compilatie

Een event film of aftermovie van 2 tot 5 minuten bestaat doorgaans uit een beeldcompilatie van de highlights van het evenement. Het ademt de sfeer van het event en vertelt uw boodschap of verhaal. Leuk voor de mensen die erbij aanwezig waren en nuttig voor de afwezigen. De film kan achteraf ingezet worden ter promotie van uw bedrijf of evenement of als opmaat dienen voor een volgend event.

Integrale registratie

Naast een compilatie van beelden kunt u ook uw presentatie, training, workshop of sales meeting in de volledige lengte registreren. Deze registraties zijn vaak bedoeld voor klanten of collega’s die niet aanwezig konden zijn. Met een integrale registratie kunt u achteraf nog mensen bereiken. Het biedt ook de mogelijkheid een (nog) grotere groep medewerkers op de hoogte te stellen via interne communicatiemiddelen en/of intranet.

Directe montage

Wilt u de film nog tíjdens het event laten zien aan de bezoekers? Geen probleem, de geschoten beelden monteren we direct en vertonen we later op de dag aan de deelnemers, bijvoorbeeld voor of na het diner, of bij afsluiting van het event. Altijd een groot succes bij de bezoekers!

Meercamera registratie

Leg uw paneldiscussie, productpresentatie en/of corporate evenement vast met 4 remote bedienbare camera’s. De snelst mogelijke manier om een uitgebreide registratie online beschikbaar te maken via bijvoorbeeld Youtube. Geïnteresseerden of collega’s die niet aanwezig konden zijn kunnen het event zo alsnog binnen korte tijd online bijwonen.

Filmproducties op Landgoed Luchtenburg