Onze maatschappelijke bijdrage

Belangrijk & inspirerend

Naast dat wij het als ondernemers belangrijk vinden om (lokale) non-profit organisaties en/of initiatieven te ondersteunen, putten wij daar een hoop inspiratie uit. De energie die wij daar van krijgen, gebruiken wij weer in de creatieve processen van andere producties. Daarnaast geeft deze maatschappelijke inzet een waardevolle aanvulling op ons netwerk.

75 jaar Jubileum

VV Zwaluwe

Voetbal is al sinds 1946 onlosmakelijk met het dorp Lage Zwaluwe verbonden. Waar het ooit begon met twee verenigingen genaamd Siveo en Zwaluwse Boys, werd dit in het jaar 1977 voortgezet met het ontstaan van VV Zwaluwe. Tegenwoordig is VV Zwaluwe een levendige vereniging voor jong en oud in Lage Zwaluwe, waar sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan. In het jaar 2021 vierde VV Zwaluwe zijn 75 jarig jubileum! Door de COVID-19 pandemie konden er geen fysieke activiteiten georganiseerd worden. Dat was de reden om gedurende dat jaar 6 VV Zwaluwe journaals te maken die online werden vertoond. In het journaal vertelden diverse (oud)leden hun verhalen over het verleden en het heden van VV Zwaluwe maar werd er ook een blik in de toekomst geworpen. Jeugdleden kwamen langs in de kleedkamer voor een praatje over voetbal. En als kers op de taart zat er in iedere aflevering een voetbal challenge waarmee een echte Derby Star webstrijdbal was te winnen.

Bekijk hier alle journaals >>

Musical Jungle Beat

Basisschool De Grienden

Het is al jaren de traditie: de eindmusical voor groep 8 als slot van de basisschoolperiode. Maar in 2020 zag het einde van deze periode er voor de leerlingen van groep 8 heel anders uit. Na het schrappen van de eindtoets en het aflasten van de schoolkampen, mochten er wegens de Corona-maatregelen ook geen ouders bij de einduitvoering van de musical komen kijken. Wij wilden de kinderen toch graag een onvergetelijke avond bezorgen en stelden daarom geheel belangeloos een livestream op. Omdat er nu niet alleen ouders maar ook opa’s, oma’s, neven, nichten én vrienden live mee konden kijken, werd het toch een échte uitvoering en zo werd dit gekke schooljaar tóch nog bijzonder afgesloten! 

11 Steden Theatertocht

Maarten van der Weijden

Naar aanleiding van zijn 11steden zwemtocht gaat Maarten van der Weijden het theater in. Hij doet elf steden aan met een voorstelling waarin hij vertelt over zijn poging om de tocht der tochten zwemmend af te leggen. Een deel van de opbrengst van deze voorstelling gaat naar het KWF.
Voor deze theatershow produceerde Pasta media -geheel belangeloos- een reeks videofilms welke tijdens de show vertoond worden. Daarnaast werden er in samenwerking met Fijnevent en Kees Ariens (visualiser en illustrator) ondersteunende visuele elementen ontworpen.

Een mooie en inspirerende opdracht waar wij graag ons steentje aan hebben bijgedragen!

Goeie Kost!

Lokaal voedsel collectief

Goeie Kost! is een lokaal voedselcollectief en verbindt consumenten met lokale/regionale biologische voedselproducenten om op die manier biologische producten tegen een eerlijke prijs beschikbaar te maken voor consumenten èn producenten. Dit collectief wordt door een vaste groep vrijwilligers gecoördineerd.

Pasta media ondersteunt dit initiatief en produceerde een eerlijk portret van Cees, vrijwilliger en vaste waarde binnen het collectief.