Loading...
Mogelijkheden video film laten maken 2018-02-09T12:20:47+00:00

Bedrijfsfilms

Onmisbaar marketing tool

Door een bedrijfsfilm of video te laten maken wordt uw bedrijf of organisatie duidelijk en opvallend gepositioneerd. Het versterkt het imago zowel intern als extern. In de hedendaagse beeldcultuur haast een onmisbaar, strategisch marketingtool. Van concept via productie naar distributie: we maken de film(s) samen met u!

Voorbeeld van bedrijfsfilm voor Therm-control buigen
Voorbeeld van Informatieve film voor PMTO jeugdzorg

Informatieve film

Inhoudelijke boodschap in beeld

Een compleet verhaal en/of boodschap op een boeiende wijze overbrengen? Laat dan een voorlichtingsfilm maken. Inhoudelijke communicatie in krachtige beeldtaal. Deze vorm van videocommunicatie is onze passie.

Animatie

Snel en duidelijk ter zake

De communicatie tool om specifieke en/of meer complexe zaken kort en duidelijk over te brengen. De mogelijkheden van een animatiefilm, infographic of explanimation zijn onbeperkt.

Voorbeeld van zakelijke animatie voor Riwal Hoogwerkers
Voorbeeld Instructiefilm voor SOVAK Mondzorg voor mensen met een verstandelijke beperking

Instructiefilm

Opleiden met behulp van beeld

Een sterk middel om trainingen en cursussen te verbeteren en aantrekkelijker te maken. Maak een trainingsfilm voor een digitale leeromgeving, e-learning module of voor de interne organisatie.

Testimonials

Directe en persoonlijke communicatie

Testimonials zijn een krachtig, persoonlijk middel om geloofwaardigheid en betrouwbaarheid te bewijzen. Met citaten van betrokken medewerkers of relaties anderen informeren, werven of ervaringen delen.

Voorbeeld Testimonial filmproductie voor The Hague Institute for Global Justice
Voorbeeld van Eventfilm / Aftermovie voor Landgoed Luchtenburg

Eventfilm & Aftermovie

Creëer eenvoudig meer engagement

Laat eens een videoverslag van uw (bedrijfs)event maken. Het vergroot het bereik van de boodschap, geeft relaties een goede indruk van de organisatie en laat medewerkers het event na afloop opnieuw beleven. Waarom alleen genieten tijdens het event zelf?  Bekijk achteraf nog eens alle highlights in een aftermovie en zet de beelden in voor een volgend event!

Videocontent

Opvallend visueel instrument

Op beurzen, presentaties en events is ondersteunend visueel aantrekkelijk beeldmateriaal onmisbaar geworden. Val op met sterke visuals, motion graphics en videocontent.

Voorbeeld Videocontent - Korte teaser van opening BDO Biennial Conference
Voorbeeld Online video of Productvideo voor Guts&Gutso Fashion

Online video

Contentmarketing op hoog nivo

De tool voor contentmarketing; informeer de doelgroep met nuttige en inspirerende content. Creëer meer betrokkenheid bij het merk, product of de diensten met productvideo’s, een webshow, of een online TV-format.