Xylem

Corporate- en Employer branding & Recruitment

Opdracht

Xylem is een wereldwijde leverancier van watertechnologie. In deze branche werkt men met veel verschillende producten en toepassingen en om die optimaal te laten werken zoeken zij continu de juiste mensen. Om deze zoektocht kracht bij te zetten vroeg Xylem ons corporate- en employerbranding content te ontwikkelen, aangevuld met recruitment- en vacaturefilms.

Uitvoering

Naast twee employer branding films ‘Wat doen we bij Xylem’ en ‘Xylem als werkgever’ produceerden wij ook twee vacaturefilms. Hierin laten we Johan en Niyazi -twee medewerkers van Xylem- op een humoristische en vrolijke wijze, de kijker kennismaken met hun vak namelijk ‘Inside Sales Engineer’ en ‘Service Engineer’.

Resultaat

De recruitment- en employer branding films worden breed ingezet op vakbeurzen, social media en op de website werkenbijxylem.nl. De vacaturefilm ‘Service Engineer’ is ook vertaald en nagesynchroniseerd in het Duits. De opzet van het totale pakket aan content verzameld op een ‘Werken Bij’ website in combinatie met een marketingcampagne, heeft ervoor gezorgd dat er diverse vacatures zijn ingevuld.

Meer films van deze case

Employer Brandingfilms ‘Wij zijn Xylem’ en ‘Werken bij Xylem

Vacaturefilm ‘Inside Sales Engieer’

Meer Employer branding & Recruitment films