Corporate branding & Recruitment

Xylem

Xylem is een wereldwijde leverancier van watertechnologie. In deze branche werkt men met veel verschillende producten en toepassingen en om die optimaal te laten werken zoeken zij continu de juiste mensen. Om deze zoektocht kracht bij te zetten vroeg Xylem ons corporate- en employerbranding content te ontwikkelen, aangevuld met recruitment- en vacaturefilms.

Naast twee employer branding films ‘Wat doen we bij Xylem’ en ‘Xylem als werkgever’ produceerden wij ook twee vacaturefilms. Hierin laten we Johan en Niyazi -twee medewerkers van Xylem- op een humoristische en vrolijke wijze, de kijker kennismaken met hun vak namelijk ‘Inside Sales Engineer’ en ‘Service Engineer’.

De recruitment- en employer branding films worden breed ingezet op vakbeurzen, social media en op de website werkenbijxylem.nl. De vacaturefilm ‘Service Engineer’ is ook vertaald en nagesynchroniseerd in het Duits. De opzet van het totale pakket aan content verzameld op een ‘Werken Bij’ website in combinatie met een marketingcampagne, heeft ervoor gezorgd dat er diverse vacatures zijn ingevuld.

Corporate- en employer branding

Vacaturefilms

Corporate- en employer branding

Vacaturefilms

Opdrachtgever • Xylem / Team Legend

Opdrachtgever • Xylem / Team Legend

Meer weten of kennismaken?

Maak een afspraak en we komen graag bij jou langs!

Pasta media

Let’s connect

© Copyright 2024 Pasta media productions
Loonsedijk 30, 4926RL Lage Zwaluwe
KvK 52701603