Loading...
Ervaren specialisten film en videoproductie 2019-01-14T12:56:27+00:00

Het team

Gedreven professionals

Het hart van Pasta media productions wordt gevormd door Edwin van Seben en Eva Zwart. Twee enthousiaste, ervaren professionals met een brede kennis van video- en filmproductie. Na hun opleiding waren zij beiden ruim 12 jaar actief in Hilversum. In deze tijd werkten zij mee aan talloze (live) televisie programma’s voor diverse nationale en internationale omroepen en producenten.

De brede kennis en het grote netwerk die hier werd opgedaan, zetten Eva en Edwin nu binnen hun eigen onderneming in. Van creatief concept naar script en van opnamen tot montage, oplevering en distributie. Desgewenst in meerdere talen, ondertiteling of andere formaten.
De meeste disciplines verzorgen Eva en Edwin zelf maar altijd ondersteund met de juiste externe professionals op het gebied van geluid, motion graphics, visuals, licht, muziekproductie, voice-over en/of vertaling.

Maak kennis het team

Enthousiaste en ervaren professionals

Edwin van Seben

Concept, creatie & techniek

 • Creatieve spin in het videotechnisch web.
 • Realistische out-of-the-box denker.
 • Altijd op een missie voor mooie beelden.
 • Ruime kennis van video- en filmtechniek.
 • Creatief, kritisch en tikje eigenwijs.
 • Liefde voor keukenprinsessen en het Bourgondische leven.

Eva Zwart

productie, regie & post-productie

 • Productionele duizendpoot
 • Voorliefde voor inhoudelijke verhalen.
 • Houdt letterlijk en figuurlijk de regie.
 • Ruime ervaring in post-productie en live registraties.
 • Betrokken, nauwkeurig en verbindend.
 • Keukenprinses met een passie voor het Bourgondische leven.

Ons verhaal

De belangrijkste activiteiten op een rij

mei 2016

FILMZORG

Begin 2016 richten Eva en Edwin -in samenwerking met Inge Guffens- een nieuw handelsmerk op: FILMZORG. Binnen dit merk ligt de focus speciaal op crossmediale video- en filmproducties voor de zorgsector. Meer over FILMZORG weten? Kijk op www.filmzorg.nl.

december 2013

Freelance Vision Engineer

Edwin beëindigt in 2013 zijn parttime dienstverband bij United en stort zich fulltime op Pasta media productions. Daarnaast wordt hij vanaf dat moment ook nog regelmatig ingehuurd door facilitaire bedrijven en productiebureaus voor bijzondere televisieregistraties, in het bijzonder concertregistraties van grote artiesten zoals The Rolling Stones, U2, Miley Cyrus, Guus Meeuwis en Andre Rieu. Meer info over deze producties op IMDB.

juli 2010

Pasta media productions

In 2010 bundelen Edwin & Eva de krachten en richten Pasta media producties op. Ze werken samen aan verschillende commerciële en niet commerciële projecten: informatieve films, voorlichtingsfilms, instructie, (meer…)

juli 2008

Rode Vis Producties

In 2008 richt Eva samen met regisseur Ellen Davids Rode Vis Producties op, een audiovisueel productiebedrijf dat zich richt op het maken van informatieve films en documentaires op het gebied van klimaatverandering, adaptatie en water. (meer…)

0
YEARS EXPERIENCE
0
FILMS
0
ONLINE VIEWS
0
HAPPY CUSTOMERS