Eventfilms, Videoportret & Aftermovie

Wij Bouwen Samen

Martens en Van Oord

Teasers, corporate video’s, filmportretten en video content voor het event! Met recht activeren, informeren en verbinden. Van deze opdrachten smullen wij!

Voor het tweedaagse personeels- en relatie-event van Martens en Van Oord vroeg Fijnevent ons een uitgebreid pakket videocontent te produceren. Uiteenlopend van teasers in aanloop naar het event, tot aan de aftermovies van beide avonden. Zelfs de opbouw van het paviljoen legden wij vast in timeplapse opnames. Hiermee kregen de gasten online alvast een mooi voorproefje van de sfeervolle setting.

Teaser opbouw event

Teaser opbouw event

Eventvideo company pride

Company pride! Een korte maar krachtige video vormde de aftrap van beide dagen. Even flink knallen in beeld en geluid om de trots van deze mooie organisatie weer te geven.

Daarnaast maakten we 3 corporate films waarin we een blik in de toekomst wierpen. Met thema’s als samenwerking, HR en techniek creërden we een informatief moment. Na de films volgden live gesprekken op het podium.

Beelden corporate eventvideo

Beelden corporate eventvideo

Eventvideo company pride

Ook stonden we stil bij het pensioen van grondlegger Teus van Oord. In een serie van 5 filmportretten bezochten we zijn familie, collega’s en vrienden. We bespraken verleden, heden en toekomst van Teus. De portretten zorgden voor een lach en een traan bij de 200 bezoekers.

En natuurlijk mochten de aftermovies van de 2 feestelijke dagen niet ontbreken!

Een absolute topproductie als je het ons vraagt! Met grote dank aan Fijnevent en het vertrouwen van de mensen van Martens Van Oord.

Aftermovie relaties

Aftermovie relaties

Opdrachtgever & concept • Fijnevent / Martens en Van Oord

Opdrachtgever & concept • Fijnevent / Martens en Van Oord

Meer weten of kennismaken?

Maak een afspraak en we komen graag bij jou langs!

Pasta media

Let’s connect

© Copyright 2024 Pasta media productions
Loonsedijk 30, 4926RL Lage Zwaluwe
KvK 52701603