Zo doen we dat

Luisteren

Misschien wel het leukste onderdeel

Stiekem vinden we dit misschien wel het leukste gedeelte. Wat is precies de vraag? Waar zitten de mogelijkheden én de addertjes onder het gras? Hoe kunnen wij je helpen jouw boodschap het beste voor het voetlicht te brengen? Mooie uitdaging toch?

We kruipen in het DNA van jouw bedrijf of organisatie. Welk taal spreken jullie? Wat zijn jullie waardes? Hoe beter we weten hoe jullie in elkaar steken, hoe doeltreffender we dat aan de wereld kunnen vertellen!

Impact campagne GGZ

Vertalen

Het aanzetten van het creatieve brein

Dit is het moment waar wij ons creatieve brein aanspreken. We vertalen jouw vraag of boodschap naar beeld. Dat beeld kan een informatieve film of promofilm zijn. Maar we smullen ook van uitgebreidere campagnes.

En soms trekken we de stoute schoenen aan. Dan verzinnen we een concept dat verder reikt dan jouw oorspronkelijke vraag. Gewoon, omdat we denken dat het verhaal dan beter tot zijn recht komt.

Maar één ding is zeker: samen verzinnen we een vorm en inhoud die jouw doelgroep gaat activeren, verbinden of informeren. Uiteraard in een passend budget.

Verbeelden

Aan de slag!

Het idee is er, dus we gaan aan de slag! We maken een planning en briefen de mensen die in beeld komen. We stellen het ideale team samen uit ons netwerk. Geluidsman, vormgever, animator, tekstschrijver of voice-over, precies díe mensen die nodig zijn om jouw verhaal te verbeelden. En omdat wij van A tot Z realiseren, is er maar één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk en efficiënt.

En heb je ook goede mensen in je eigen organisatie die kunnen bijdragen? Geen probleem, dan werken we gewoon samen. Zolang het concept maar gewaarborgd blijft.

Communiceren

Daar draait het uiteindelijk om

De online en offline content is gemaakt. De banners worden neergezet en de koffiekopjes volgeschonken. Over hoe we de doelgroep gaan bereiken is natuurlijk al nagedacht in het concept. De film klaar voor het publiek!

Waar de doelgroep ook zit, we zorgen ervoor dat jullie die bereiken. Zowel online als offline. Op social media kanalen, websites, op locatie, in filmtheaters, op beurzen of events, Met een eenmalige video of contentmarketing campagne. Alles kan. En waar nodig meten we de resultaten en sturen we bij.

We ♥︎ luisteren, vertalen & verbeelden

We ♥︎ luisteren, vertalen & verbeelden

We ♥︎ luisteren, vertalen & verbeelden

Onze realisaties

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Hieronder een selectie van videoproducties waar we trots op zijn!

Behind the scenes

Behind the scenes

Behind the scenes

Meer weten of kennismaken?

Maak een afspraak en we komen graag bij jou langs!

Pasta media

Let’s connect

© Copyright 2024 Pasta media productions
Loonsedijk 30, 4926RL Lage Zwaluwe
KvK 52701603