Eventfilm & Aftermovie

EY140 (Y)our Festival

Het perfecte voorbeeld van activeren, informeren en verbinden: Exceptional You! Vijf jaar geleden maakten we vette plaatjes van Armin van Buuren. Dit jaar was het 140 jaar EY Event aan de beurt. Maar voor het zover was activeerden we medewerkers om zich aan te melden. En informeerden we bezoekers over het festival programma en de speciale app. We deden dat met een reeks invite video’s.

En dat was pas het begin. Van de voorbereidingen voor het event maakten we korte teasers voor de bezoekers. Daarnaast vroeg Fijnevent ons ‘exceptionele’ videocontent te produceren voor het festival zelf. Een mooi excuus om een greenscreen studio in te lopen. Met als resultaat een vette ‘Breaking News’ video, vertoond tijdens het festival!

Om de feestvreugde te verhogen, konden de bezoekers tijdens hun reis naar Ahoy Rotterdam een aantal video-updates bekijken. Even een aantal sneak previews van wat hun die avond te wachten stond. Speciaal hiervoor stond een crew klaar die de beelden direct na de opname in een leuke video montage verpakte. Via pushberichten verstuurden we deze sneak previews razendsnel in de speciale Exceptional You-app.

En zeg nou zelf, wat is een event zonder aftermovie? Precies! Maar zo makkelijk was dat nou ook weer niet met 5 hallen vol entertainment, activiteiten en speciale momenten. En vergeet de 5000 bezoekers niet waar we doorheen moesten rennen!
De stappenteller deed dus goede zaken en het resultaat mocht er wezen. Van de beelden maakten we aftermovies in verschillende lengtes en formaten. Want ja, met alleen 16×9 kun je niet meer voor de dag komen.

Maar ho ho! Waar is nu dat ‘verbinden‘ gebleven? Nou, aftermovies hebben altijd die verbindende factor. Samen terug kijken op een fantastisch feest bindt werknemers en relaties aan je merk en organisatie.

Dat weten de mannen van Fijnevent ook. En daarom vroegen zij ons ook een Behind The Scenes video te maken van hun eígen fijne club mensen. We volgden de Fijnevent mensen voor en tijdens de uitvoer en vroegen naar hun ervaringen. Gecombineerd met de beelden van het festival leverde dat ook weer een fijne video op die gedeeld is in de socials en naar de relaties.
Check het zelf maar in de video hieronder!

Opdrachtgever & concept • Fijnevent
Locatie • Ahoy Rotterdam

Opdrachtgever & concept • Fijnevent
Locatie • Ahoy Rotterdam

De feiten

+0
Invite video’s
+0
Live event socials
+0
Aftermovies
+0
Behind the scenes

Meer weten of kennismaken?

Maak een afspraak en we komen graag bij jou langs!

Pasta media

Let’s connect

© Copyright 2024 Pasta media productions
Loonsedijk 30, 4926RL Lage Zwaluwe
KvK 52701603