Case story AOP

Xylem & Dunea

Uit rivierwater halen we ons drinkwater. Maar oppervlaktewater (en grondwater) raakt steeds vaker vervuild met schadelijke stoffen. Xylem en drinkwaterbedrijf Dunea sloegen de handen ineen en ontwikkelden samen een unieke techniek: AOP.

Advanced Oxidation Process is een unieke zuiveringstechniek op basis van UV-waterstofperoxide en ozon. Met deze techniek filter je microverontreinigingen als chemische stoffen, bestrijdingsmiddelen en medicijnresten uit oppervlaktewater. Het vormt in combinatie met andere zuiveringstechnieken én met hulp van moeder natuur een complete keten voor de productie van drinkwater uit rivierwater.

In deze case story volgen we de hele weg van oppervlakte water naar lekker drinkwater. Vanaf de inlaat van rivierwater in Bergambacht tot aan de natuurlijke filtratie in de duinen bij Monster.

Weer een interessant inkijkje in iets dat zo vanzelfsprekend lijkt…!

Juist in een informatieve film als deze is de inzet van een drone heel dankbaar. Luchtbeelden geven een perfect overzicht van de weg die het water doorloopt. Maar om te mogen vliegen langs Natura2000 gebieden en drinkwatervoorzieningen, heb je de juiste papieren én de nodige kennis nodig. Voor dit soort opnames maken we dan ook altijd gebruik van een professionele, ervaren drone piloot. Op die manier weten we zeker dat alles goed geregeld is. En dat we díe beelden verzamelen die we nodig hebben om het verhaal goed te kunnen vertellen.

We maken trouwens regelmatig case stories. In korte video’s vertalen we complexe of technische vraagstukken én oplossingen in duidelijke, begrijpelijke verhalen. Voor Xylem maakten wij al meerdere case stories, maar ook diverse andere corporate video’s. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Volg dan de link hieronder…

Lange versie case story ‘AOP’ Nederlands

Korte versie NL

Lange versie ENG

Opdrachtgever • Xylem Nederland

Opdrachtgever • Xylem Nederland

Meer weten of kennismaken?

Maak een afspraak en we komen graag bij jou langs!

Pasta media

Let’s connect

© Copyright 2024 Pasta media productions
Loonsedijk 30, 4926RL Lage Zwaluwe
KvK 52701603