Videocontent

ABN AMRO Open 50 jaar

Twee weken voor de start van het ABN AMRO tennistoernooi vroeg Fijnevent ons of we nog tijd hadden in de Pasta-agenda om het jubileum van het bekendste tennistoernooi van Nederland in Ahoy Rotterdam op te luisteren. De 50e editie van het toernooi zou geopend worden met een bijzonder diner voor genodigden….óp het Centre court! Naast een 4 gangen-diner door topchefs moesten de gasten natuurlijk ook nog gevoed worden met beelden uit de rijke historie van het toernooi.

Een hele leuke uitdaging om op de vele led-schermen rondom het Centre court de gasten mee te nemen in de geschiedenis: Het publiek zat letterlijk in het midden en zag de beelden en namen van oude en nieuwe tennislegendes om hen heen verschijnen.

Oude beelden, foto’s, soundbites van wedstrijden, muziek, juichend publiek en de donkere stem van voice over Boet gaven de gasten een inkijk in het toernooi en bezorgden menig gast kippenvel, want zeg nou zelf: hoe vaak sta jíj nou eigenlijk midden op het Centre court?!

Door pixelmapping werd elk beeld op het juiste led-scherm getoond. Een behoorlijke puzzel in de montage, zeker gezien de tijdsdruk, maar het resultaat was heel vet!

Tijdens de zoektocht naar beelden kwamen we trouwens heel veel beelden tegen waar we ooit (in een grijs televisie verleden) zélf aan mee hadden gewerkt…een dubbele trip down memory lane voor ons ook dus!

Opdrachtgever • Fijnevent
Locatie • Ahoy Rotterdam
Tekstschrijver • Frank Ouwens
Voice over • Boet Schouwink

Meer weten of kennismaken?

Maak een afspraak en we komen graag bij jou langs!

Pasta media

Let’s connect

© Copyright 2024 Pasta media productions
Loonsedijk 30, 4926RL Lage Zwaluwe
KvK 52701603