Promo- en corporate film

Xylem

We zijn er trots op dat Xylem al jaren een trouwe klant is van Pasta. Na het succes van een recruitment campagne maken we regelmatig nieuwe content voor dit innovatieve bedrijf. Hun corporate video is daar een voorbeeld van. Die vertelt het verhaal van Xylem als toonaangevend watertechnologie bedrijf en hun maatschappelijke, internationale betrokkenheid. Want op het gebied van water heeft de wereld een steeds groter wordende uitdaging…

Een andere voorbeeld is de promotionele film voor de asset management tool XDM. XDM is een digitale tool voor het beheren van werkprocessen, onderhoud en storingen van installaties.

Dit product biedt een web-based oplossing waardoor je met elk (mobiel) apparaat kan inloggen. Vanuit kantoor, een servicebus óf de luie bank is de tool altijd bereikbaar voor medewerkers van Xylem en hun klanten. In de promofilm zien we verschillende mensen de tool op hun eigen (mobiele) apparaat gebruiken. Tussendoor brengen we de belangrijkste functionaliteiten van de tool in beeld, ondersteund door keywords.

Daarnaast produceren we Case Stories. In deze korte video’s verbeelden we vraagstukken en oplossingen van verschillende projecten. Xylem biedt wateroplossingen door slimme en innovatieve technologieën te ontwikkelen. Voor overheid, waterschappen, industrie, maar ook de recreatiesector bijvoorbeeld. Dat levert voor ons hele diverse en interessante onderwerpen op!
En als we er toch zijn, maken we soms gelijk wat goede foto’s van de mensen of installaties.

Corporate film ‘Lets Solve Water’

Promofilm Xylem XDM

Case story – Gemaal Hardenberg

Fotografie divers

Opdrachtgever • Xylem Nederland

Opdrachtgever • Xylem Nederland

Meer weten of kennismaken?

Maak een afspraak en we komen graag bij jou langs!

Pasta media

Let’s connect

© Copyright 2024 Pasta media productions
Loonsedijk 30, 4926RL Lage Zwaluwe
KvK 52701603