Promo- en corporate film

Xylem

Je zou ons gerust hofleverancier kunnen noemen van Xylem Nederland. Na het succes van een recruitment campagne, vragen zij ons regelmatig nieuwe content te produceren. Hun corporate video is daar een voorbeeld van. Deze verteld het verhaal van Xylem als toonaangevend watertechnologiebedrijf en hun maatschappelijke, internationale betrokkenheid. Want water lijkt zo gewoon te zijn maar is dat niet.

Een andere productie is de promotionele film voor een asset management tool genaamd XDM. XDM is een digitale tool voor het beheren van werkprocessen, onderhoud en storingen van pomp-installaties.

Dit product biedt een web-based oplossing waardoor met elk (mobiel) apparaat kan worden ingelogd. Zowel vanuit kantoor of een servicebus is de tool altijd bereikbaar voor medewerkers van Xylem en hun klanten. In de promofilm zien we deze verschillende personen de tool op hun eigen (mobiele) apparaat gebruiken. Tussen de personen door worden de belangrijkste functionaliteiten van de tool in beeld gebracht, ondersteunt door korte, duidelijke keywords.

Verder produceren we Case Stories. In deze korte video’s worden de vraagstukken en oplossingen van diverse projecten getoond. Omdat het werkveld van Xylem zich voornamelijk buiten het zicht begeeft, zijn dit voor ons altijd weer interessante producties. En als we er toch zijn, maken we soms gelijk wat goede foto’s van de mensen of installaties.

Corporate film ‘Lets Solve Water’

Promofilm Xylem XDM

Case story – Gemaal Hardenberg

Fotografie divers

Opdrachtgever • Xylem Nederland

Opdrachtgever • Xylem Nederland

Meer weten of kennismaken?

Maak een afspraak en we komen graag bij jou langs!

Pasta media

Let’s connect

© Copyright 2023 Pasta media productions
Loonsedijk 30, 4926RL Lage Zwaluwe
KvK 52701603