Nieuw Unicum

Testimonials

Opdracht

Nieuw Unicum biedt multidisciplinaire zorg aan volwassenen met een fysieke en eventueel ook cognitieve beperking. Zij kiezen vanuit hun expertise voor een focus op progressieve Multiple Sclerose. Ze vroegen ons een informatieve film te maken van de scholing ‘Multidisciplinaire behandeling van de gevolgen van multiple sclerose’. Een scholing voor professionals werkzaam in verpleeghuizen, LG-instellingen, revalidatiecentra en eerstelijnspraktijken.

Uitvoering

Naast een sfeerverslag van de scholing namen wij ook enkele testimonials op waarin bezoekers en opleiders vertellen over hun ervaringen met MS. Ook vertelt Job Cohen, bestuursvoorzitter van MS Nederland en lid van Comité van aanbeveling van MS- Research, over de MS-expertise van Nieuw Unicum en het belang van onderzoek naar MS.

Resultaat

Het sfeerverslag gecombineerd met de testimonials is ingezet ter promotie van de scholing en het belang van MS research in het algemeen. Losse, kortere fragmenten van de testimonials zijn vertoond op diverse social media kanalen en creëerde zo awarennes over de scholing en de organisatie van Nieuw Unicum.

Meer films van deze case

Uitgebreidere versie van de promo scholing en testimonial dhr. Job Cohen

Meer weten of kennismaken?

Maak een afspraak en we komen graag bij jou langs!

Pasta media

Let’s connect

© Copyright 2024 Pasta media productions
Loonsedijk 30, 4926RL Lage Zwaluwe
KvK 52701603