PMTO Nederland

Totaalconcept

Opdracht

Voor het Kenniscentrum PMTO Nederland ontwikkelden we een totaalconcept om ouders en professionals te informeren over PMTO (Parental Management Training Oregon). PMTO is een ambulante behandeling gericht op ouders van kinderen van 4 t/m 12 jaar met ernstige gedragsproblemen. Het doel is mensen bekend te maken met deze effectieve methode, zodat zoveel mogelijk (pleeg)ouders en hun kinderen die het nodig hebben van deze behandeling kunnen profiteren. (Pleeg)ouders krijgen een goed beeld van PMTO en potentiële therapeuten en zorgaanbieders krijgen een goed beeld van de opleiding en worden enthousiast gemaakt om met PMTO te gaan werken.

Uitvoering

Wij produceerde een whiteboard animatie en een reeks testimonials van therapeuten en (pleeg)ouders die samen een goed beeld geven over deze behandeling. Daarnaast volgden we twee gezinnen een lange periode tijdens hun PMTO traject. De content is verzameld op een door ons geproduceerde website. De site is een visueel aantrekkelijk podium waar zowel ouders als professionals veel informatie kunnen halen. Het laat goed zien hoe krachtig een website met veel beeldmateriaal kan zijn!

Resultaat

De totale content op de website is de afgelopen 5 jaar al ruim 30.000 keer bekeken. Daarnaast is de content veelvuldig ingezet op dialoogbijeenkomsten en diverse symposia.

Meer films van deze case

Professionals over PMTO & animatie “Wat is PMTO”

Informatieve film & (pleeg)ouders over PMTO

Meer weten of kennismaken?

Maak een afspraak en we komen graag bij jou langs!

Pasta media

Let’s connect

© Copyright 2024 Pasta media productions
Loonsedijk 30, 4926RL Lage Zwaluwe
KvK 52701603