PRO-RCH

Webinar

  • Webinar laten maken
  • Webinar laten maken
  • Webinar laten maken
  • Webinar laten maken

Opdracht

PRO-RCH is een organisatie met de focus op GGZ-problematiek en verbindt alle GGZ partijen in de regio Brabant met als doel een betere samenwerking te creëren. Vanwege de Covid-19 problematiek was het haast onmogelijk geworden een fysieke bijeenkomst te organiseren voor de partners. Tegelijkertijd was verbinding en kennisdeling tussen deze partijen juist op dit moment belangrijk geworden. PRO-RCH vroeg ons daarom een online event (webinar) te organiseren waarin de leermomenten van de corona crisis zou worden besproken.

Uitvoering

Samen met PRO-RCH produceerden wij een live talkshow. Het online programma bestond uit een drietal gespreksrondes met ieder een eigen thema gerelateerd aan ‘het coronatijdperk’. In de gespreksrondes spraken steeds weer andere gasten met elkaar over hun ervaringen. Tijdens de uitzending stelden kijkers vragen via de Q&A. De vragen werden na iedere ronde beantwoord door gasten uit de GGZ zoals psychologen, huisartsen, fysiotherapeuten en ervaringsdeskundigen. Ook werd aandacht geschonken aan enkele partners door middel van korte films die tussendoor werden vertoond.

Resultaat

Het online webinar werd door bijna 200 geïnteresseerden live bekeken maar leverde ook na de uitzending nog een flink aantal views op doordat mensen het programma direct konden terugkijken.
Het webinar is inmiddels niet meer terug te kijken. Daarom kunnen wij hier slechts enkele foto’s van de uitzending tonen.

Productie foto’s

Meer weten of kennismaken?

Maak een afspraak en we komen graag bij jou langs!

Pasta media

Let’s connect

© Copyright 2024 Pasta media productions
Loonsedijk 30, 4926RL Lage Zwaluwe
KvK 52701603