Animatie laten maken - Pasta media video producties

Animatie laten maken?

Een complex proces of boodschap verpakken in een korte en duidelijke vorm? Daarvoor is een animatie heel geschikt! Er zijn verschillende mogelijkheden om animatie in te zetten. Te denken valt aan explainer video’s van ingewikkelde zaken of systemen maar denk bijvoorbeeld ook aan promotionele activiteiten. Zo maakten wij voor MS Loket een korte en simpele video die men als promotie film inzet. We kozen we een simpele, no-nonsense stijl die de boodschap snel en eenvoudig overbrengt.

Welke animatie technieken zijn er?

Iedere animatievideo is uniek. Er zijn veel verschillende technieken en stijlen die in animaties worden gebruikt. Bijvoorbeeld 2D en 3D animaties. Deze produceert men veelal digitaal. Tegelijkertijd bestaan er ook analoge technieken zoals bijvoorbeeld whiteboard animatie. Door te werken met echte illustraties, creëer je een heel ander gevoel. Daarom werken we samen met verschillende creatieve animation specialisten. In ons netwerk bevinden zich animators en motion graphics designers. Ieder heeft een eigen specialisme en ervaring. Zo bieden wij u altijd de best passende oplossing en heeft u slechts één aanspreekpunt.

Audionabewerking is onmisbaar.

Audionabewerking is een absolute must voor een animatie video. Immers: goed geluid is minstens voor de helft verantwoordelijk voor de beleving van animaties. Net zoals dat geldt voor álle soorten video producties. Of het nu gaat om een informatieve film, eventfilm, promo video of een animatie: sounddesign versterkt alles wat de kijker ziet.

Voor animaties is dit nóg belangrijker. Dat komt door dat er bij de beelden nog geen geluid is opgenomen. Bij elke beweging of handeling moeten we een passend geluid zoeken. We vinden die geluiden in geluidsbibliotheken en soms laten we ze speciaal maken. Vandaar dat het toevoegen van geluiden met behulp van audionabewerking of sounddesign specialistisch werk is!  Afhankelijk van de productie doen wij dit zelf of laten wij dit verzorgen door sounddesigners uit ons netwerk.

Bedrijfsfilm laten maken - Pasta media