Animatie laten maken - Pasta media video producties

Animatie laten maken?

Een complex proces of boodschap verpakken in een korte en duidelijke vorm? Precies daarvoor is het maken van een animatie een uitgelezen manier! Er bestaan verschillende mogelijkheden om animaties in te zetten als communicatief middel. Het is zeker niet alleen geschikt als explainer video van ingewikkelde zaken of systemen. Deze communicatie vorm is ook zeer geschikt voor promotionele activiteiten. Zo maakten wij voor MS Loket een korte en simpele video die als promotie film wordt ingezet. Voor deze productie is een simpele, no-nonsense stijl gekozen die de boodschap snel en eenvoudig overbrengt.

Welke animatie technieken zijn er?

Elke animatievideo is uniek. Dat blijkt ook wel uit de vele verschillende technieken en stijlen die in animaties worden gebruikt. Voorbeelden zijn 2D ofwel 3D animaties. Deze worden veelal digitaal geproduceerd. Tegelijkertijd bestaan er ook analoge technieken zoals bijvoorbeeld een whiteboard animatie. Door met echte illustraties te werken, wordt er een heel ander gevoel gecreëerd. Om die reden werken wij samen met verschillende creatieve animation specialisten. In ons netwerk bevinden zich animators en motion graphics designers, elk met hun eigen specialisme en ervaring. Zo kunnen wij u altijd de best passende oplossing bieden en heeft u slechts één aanspreekpunt.

Een goede audionabewerking is onmisbaar.

Audionabewerking is een absolute must voor een animatie video. Goed geluid is minstens voor de helft verantwoordelijk voor de beleving van animaties. Althans, dat is onze menig. Overigens geldt dat wat ons betreft voor alle soorten video producties. Of het nu gaat om een informatieve film, eventfilm, promo video of een animatie: sounddesign versterkt alles wat de kijker ziet.

Voor animaties is dit nog belangrijker omdat er bij de beelden nog geen geluid is opgenomen. Voor elke beweging of handeling moet er een passend geluid gezocht worden. Vaak worden die geluiden in geluidsbibliotheken gevonden maar soms moeten die nog speciaal gemaakt worden. Kortom, het toevoegen van geluiden met behulp van audionabewerking of sounddesign is specialistisch werk. Afhankelijk van de productie verrichten wij dit zelf of laten wij dit verzorgen door sounddesigners uit ons netwerk.

Bedrijfsfilm laten maken - Pasta media
Bedrijfsfilm laten maken - Autocue - Pasta media
Corporate branding - Pasta media
Corporate branding opnames - Pasta media