Recruitment video laten maken

Recruitment video &

employer branding

Zeg nou zelf, bijna elke organisatie heeft inmiddels een eigen ‘Werken bij’ website. In de hedendaagse arbeidsmarkt communicatie is de inzet van video een no-brainer. Antwoorden op vragen als ‘hoe werkt dat bedrijf?’, ‘wat voor collega’s werken daar?’, en ‘welke kansen worden mij geboden?’ geven potentieel nieuwe medewerkers snel en duidelijk inzicht in de organisatie. Op de eigen website maar ook als inzet in een online recruitmentcampagne op de socials.

Employer branding

Je kan employer branding uitleggen als de marketing van het werkgeversmerk. Bij de productie van recruitment video’s raden wij altijd aan om ook employer branding films te produceren. Dit is een extra middel om nieuw talent te werven maar daarnaast laat het bestaand personeel maar weer eens zien hoe gaaf je werkgeversmerk is.

Arbeidsmarkt campagne

Een arbeidsmarkt campagne heeft als primaire doelstelling het werven van nieuwe medewerkers. Tegelijkertijd verstek je er het werkgeversmerk mee bij zowel klanten als huidige werknemers. In de media strategie omschrijven we de doelgroep en hoe wie die gaan bereiken. Facebook, Instagram, Linkedin of Google Ads maar ook radio- en TV-reclame, (lokale) kranten of outdoor media. Alles kan zolang er maar zoveel mogelijk mensen solliciteren.

Selectie Recruitment video & Employer branding

Meer weten of kennismaken?

Maak een afspraak en we komen graag bij jou langs!

Pasta media

Let’s connect

© Copyright 2024 Pasta media productions
Loonsedijk 30, 4926RL Lage Zwaluwe
KvK 52701603