Eventfilm laten maken
Eventfilm laten maken - Pasta media video producties

Eventfilm laten maken?

Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum, personeelsfeest, congres, relatie event of productlancering. Wij hebben ruime ervaring ervaring in het maken van een eventfilm. Dit kan voor een eenmalig evenement zijn maar ook voor een event marketing traject. Te denken valt aan een pakkende openingsfilm. Of zet bijvoorbeeld  een informatieve film in als discussiestarter voor uw bijeenkomst. Door middel van visuals en grafische vormgeving krijgt het evenement een professionelere beleving.

Wij maken regelmatig eventfilms en event registraties. Dit doen wij vaak in opdracht van event (marketing) bureau’s. Maar ook voor bedrijven, organisaties en overheid. En dat voor zowel kleinschalige- als grootschalige evenementen. Samengevat biedt de inzet van video als onderdeel van uw evenement veel voordelen. Er ontstaat meer interactie en de boodschap wordt beter overgedragen. Tenslotte krijgen bezoekers gewoon een veel leuker event waar nog lang over wordt nagepraat!

Eventfilms als onderdeel van event marketing.

Met event marketing wordt het evenement zelf ingezet als onderdeel van een communicatie campagne. Dit kan een groot, eenmalig evenement zijn zoals bijvoorbeeld een 100-jarig jubileum. Of meerdere, kleine evenementen gedurende een langere tijd. Al deze evenementen geven organisaties de perfecte kans om hun verhaal te vertellen. Naast klanten en relaties, biedt het ook kansen naar de eigen medewerkers!

Wij ontwikkelen creatieve concepten voor uw event marketing. Film en video’s die passen bij uw bedrijf,  identiteit en boodschap. Daarbij richten we ons niet alleen op het event zelf. Wij zetten in op een campagnematige aanpak. Ook in de aanloop van het evenement produceren wij video content. Door een aftermovie of event registratie te laten maken van uw evenement, krijgt uw boodschap na afloop nog een extra boost!

Combineer live beeld en eventfilm voor extra impact!

Een opvallend hoogtepunt tijdens een evenement: de combinatie van live-beeld en evenfilm! Oftewel vooraf geproduceerde beelden lopen tijdens het event naadloos door in live beeld. Pasta media bezit immers de kennis van live registraties. Door deze techniek samen te voegen met met beelden die eerder zijn opgenomen, ontstaat een uniek geheel. Een gegarandeerde succesformule die bezoekers van het evenement niet snel zullen vergeten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We vertellen er graag over in een persoonlijk gesprek.

Veelgestelde vragen

Ontwerpen jullie ook een beeldmerk en huisstijl voor een event?

Een professioneel evenement verdient een krachtig beeldmerk en grafisch ontwerp. Wij integreren de vormgeving altijd in onze eventfilms, aftermovies of andere video producties. De vormgeving wordt vervolgens ook ingezet in de overige communicatie middelen. Bijvoorbeeld een website, nieuwsbrief of social media. Op deze manier ontstaat een herkenbaar beeld en krijgt het evenement een meer professionele look-and-feel. Wij gaan dan ook graag voor u aan de slag met onze grafisch ontwerper! En mocht er al een vormgeving bestaan, dan verwerken wij die uiteraard in de video productie.

Hoe communiceer ik het event met bezoekers of deelnemers?

De communicatie van een event kan op verschillende manieren plaatsvinden. Als eerste bestaan er diverse aanbieders die het zelf organiseren van een evenement mogelijk maken. Eén van de bekendste aanbieders is Evenbrite. Dit platform biedt ondersteuning aan op alle facetten. Van promotie, aanmeldingen tot en met betaling. Pasta media is in eerste instantie een video productie bedrijf. Wij bieden dus geen complete oplossingen op dit gebied. Wel kunnen wij helpen met webdesign op kleinere schaal. Bijvoorbeeld een simpele website die als landingspagina dient voor het event. Maar dit doen wij altijd in combinatie met de productie van eventfilms. Want daar hebben wij tenslotte het meest verstand van!

Bedrijfsfilm laten maken - Pasta media
Bedrijfsfilm laten maken - Autocue - Pasta media
Corporate branding - Pasta media
Corporate branding opnames - Pasta media