Bedrijfsfilm laten maken
Bedrijfsfilm laten maken - Pasta media videoproducties

Bedrijfsfilm laten maken?

Uw wilt een bedrijfsfilm laten maken maar weet niet waar u moet beginnen? Geen zorgen, wij maken professionele bedrijfsfilms voor bedrijven en organisaties, zowel profit als non-profit. De eerste vragen die wij stellen zijn: welke doelgroep uw wilt aanspreken, waar bevindt deze doelgroep zich en hoe kan deze het beste worden aangesproken?  Antwoorden op deze vragen zijn essentieel voor de productie van een succesvolle bedrijfsvideo en/of corporate branding. Met de doelgroep als belangrijkste focus bedenken wij vervolgens een creatief concept. Dat doen wij samen met u. In dit concept vertalen wij uw verhaal of boodschap naar een storytelling die opvalt, informeert en activeert.

Ingrediënten voor een succesvolle bedrijfsfilm.

De tijd van saaie, oppervlakkige en zakelijke video’s ligt gelukkig inmiddels ver achter ons. Een moderne, professionele corporate film vertelt het verhaal van uw organisatie, dienst of product. Het motto is: ‘Stop selling, start telling!’. De storytelling speelt een belangrijke rol in het vertellen van uw boodschap en het opvallen bij uw doelgroep. Dit kunnen potentiële klanten zijn maar ook nieuwe werknemers (employer branding). Daarnaast moet ook de tone-of-voice kloppen bij uw organisatie. Zo kan de boodschap bijvoorbeeld stoer of met een tikje humor gecommuniceerd worden. Alles kan zolang het uw doelgroep maar opvalt, interesseert en uiteindelijk activeert.

Wat betekent Corporate branding?

Corporate branding communiceert het verhaal van uw organisatie. Niet zozeer de producten en/of diensten (product branding). Het doel van corporate branding is het  vergroten van herkenning en het creëren van een (positief) gevoel bij uw bedrijf en/of merknaam. Door corporate branding films te laten maken wordt uw bedrijf of organisatie duidelijker gepositioneerd en geïdentificeerd. Het imago wordt versterkt, zowel voor de externe als de interne communicatie. Ook bij corporate branding draait het om de vraag: wat wordt er naar welke doelgroep gecommuniceerd? Samen met u vinden wij de antwoorden op deze vragen!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het maken van een bedrijfsfilm?

Al onze producties zijn maatwerk. Wij kunnen pas een reeële prijsindicatie geven nadat er een aantal vragen zijn beantwoord. Daarvoor luisteren we eerst naar uw vraag en inventariseren vervolgens uw verwachtingen. Op basis van de doelstellingen krijgen wij een beter beeld van de vorm en inhoud van de productie. En als laatste en niet geheel onbelangrijk: heeft u een budget in gedachten voor de productie of marketingcampagne? Neem vrijblijvend contact op en wij kunnen u al snel meer vertellen.

Verzorgen jullie ook de content marketing?

Jazeker! Wij werken nauw samen met een content marketing bureau. Samen met met u stellen we eerst de doelstellingen en de media strategie vast. Vervolgens ontwikkelen we een creatief concept. Voor de content bedenken we de juiste vorm en creëren we een opvallende storytelling. Op basis hiervan produceren wij de video content waarmee de online (social) marketing wordt gevoerd. Tijdens de marketing campagne worden de doelstellingen gemeten en waar nodig bijgestuurd om het beste resultaat te behalen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We komen graag langs.

Maken jullie ook luchtopnames met een drone?

Het vliegen met een drone is specialistisch werk. Er zijn immers in Nederland een hoop wettelijke regels waar men aan moet voldoen om met een commerciële drone te mogen vliegen. Dat is de reden dat wij niet zelf vliegen maar altijd samen werken met gespecialiseerde, ervaren piloten uit ons netwerk. Zij beschikken over de juiste papieren zodat de opnames legaal én veilig plaatsvinden. Tenslotte zijn de beelden van een hogere kwaliteit. En dat heeft alles te maken met de vele vlieguren die deze professionals maken.

Bedrijfsfilm laten maken - Pasta media