Voetbal is al sinds 1946 onlosmakelijk met het dorp Lage Zwaluwe verbonden. Waar het ooit begon met twee verenigingen genaamd Siveo en Zwaluwse Boys, werd dit in het jaar 1977 voortgezet met het ontstaan van VV Zwaluwe. Tegenwoordig is VV Zwaluwe een levendige vereniging voor jong en oud in Lage Zwaluwe, waar sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan.

In het jaar 2021 viert VV Zwaluwe zijn 75 jarig jubileum! Voorlopig kunnen er door de COVID-19 pandemie nog geen fysieke activiteiten georganiseerd worden. Hopelijk kan dit later dit jaar alsnog plaatsvinden. Tot die tijd wordt het jubileum online gevierd met een maandelijks vv Zwaluwe journaal.

vv Zwaluwe 75 jaar journaal

Met ingang van mei is iedere 1e zaterdag van de maand een nieuwe aflevering te zien op Facebook, Instagram en Youtube. In het journaal vertellen diverse (oud)leden hun verhalen over het verleden en het heden van VV Zwaluwe maar blikken we ook vooruit naar de toekomst. Ook komen jeugdleden langs in de kleedkamer voor een praatje over voetbal. Als kers op de taart is er iedere aflevering een voetbal challenge waarmee een echte Derby Star webstrijdbal is te winnen.

Hoe werkt de voetbal challenge?

Elke maand plaatst VV Zwaluwe een nieuwe voetbal challenge op de Facebook- en Instagram pagina van VV Zwaluwe. Deze zijn geschikt voor voetballers van ieder niveau en bovendien zijn ze ook nog eens individueel en in de achtertuin uit te voeren. Wel zo handig! Iedereen mag meedoen, of je nu lid bent van VV Zwaluwe of niet.
Het enige wat je nodig hebt is een bal en een smartphone waarmee je jouw challenge kunt filmen.

Onder de inzenders verloten we iedere maand een echte Derby Star wedstrijdbal!

Let op: Als je meedoet aan de challenge geef je ons automatisch toestemming om jouw filmpje te delen en/of posten op onze social media kanalen.

Waar moet je filmpje aan voldoen?

Dat mag je helemaal zelf bepalen! We vinden het leuk als je in het filmpje zegt wie je bent maar dat is niet noodzakelijk. Jij mag zelf bepalen hoe je jouw challenge filmt. Monteren mag ook, zolang we jouw voetbalskills maar goed kunnen zien! Een voorwaarde is wel dat je het niet te kort of te lang mag maken. Liefst tussen 20 sec en maximaal 1 minuut.

Hoe kan ik mee doen?

Je kan op 2 manieren meedoen met de challenge:

Via Facebook of Instagram
Post jouw filmpje op Facebook of Instagram en gebruik in het bericht de tags @vvzwaluwe en #challenge75.
Wij houden deze tags goed in de gaten. Zorg er wel voor dat wij weten wie je bent want als je wint, moeten we die prachtige bal wel aan je kunnen geven. Je kan voor de zekerheid ook even een mailtje met de link van je post sturen.

Uploaden naar de redactie
Stuur jouw filmpje naar ons toe. Upload je bestand via de knop hieronder. Je filmpje wordt dan naar Pasta media verzonden.
Geef je mailadres en voeg je filmpje toe. Vermeld in het berichtje je naam, leeftijd en hoe we je kunnen bereiken dus een mailadres of telefoonnummer.

Het VV Zwaluwe journaal is een initiatief van Pasta media producties in samenwerking met VV Zwaluwe. Pasta media is een videoproductie bedrijf gevestigd in Lage Zwaluwe. Voor meer informatie kijk op www.pastamedia.nl.